Rješenja

Svojim iskustvom, praćenjem tehnoloških promjena i razvoja industrije, kreiramo optimalna i transparentna rješenja, u skladu s Vašim potrebama.

Da biste postigli maksimalnu efikasnost u implementaciji određenih segmenata IT-a u svojoj tvrtki, za Vas smo razvili rješenja, temeljena na primjerima najbolje prakse. Kreiramo ih sa svim elementima, potrebnim da taj segment Vašeg poslovanja funkcionira bez Vašeg angažmana. Sva rješenja obuhvaćaju: isporuku, financiranje, održavanje, sigurnost i nadzor – drugim riječima outsourcing određenog segmenta.

managed workplace rješenja

Managed workplace

Oprema koju djelatnik koristi u obavljanju svojih zadataka na radnom mjestu je ključna u poslovnom procesu. Prilikom optimizacije poslovanja, zastoj u radu opreme možemo direktno financijski mjeriti.

Također, optimiziramo i rad odjela informatike, eliminirajući tako nenadane incidente.

Posao servisera u tvrtkama, obično je prepuštan osobi koja to obavlja kao usputni zadatak, bez adekvatne edukacije. Uz to se angažiraju drugi resursi i djelatnici, čime se generiraju dodatni troškovi. Sve navedeno nedvojbeno utječe na brzinu reakcije.

Mi Vam nudimo brzo i jednostavno rješenje. Naša je zadaća spriječiti i riješiti Vaše probleme u najkraćem mogućem roku, nakon što Vaš djelatnik prijavi potrebu ili kvar. Svi troškovi su obuhvaćeni jednim ugovorom i plaćaju se kroz dogovorenu mjesečnu ratu.

Print Solution

Print solution je usluga koja objedinjuje sve Vaše potrebe vezane za ispis.

Kupovali ste printere, papir i tonere po nepristupačnim cijenama, osobno dogovarali servisiranje printera prilikom pojave greške ili neugodnih zvukova?   

Mi ćemo Vam pomoći da stanete na kraj svojim problemima. Ugovorite s nama Print solution tzv. ispisno rješenje i riješite se neželjenih troškova i nekvalitetne opreme. Uz nas nećete imati potrebu kupovati printere. Potrebno je samo sklopiti ugovor o usluzi ispisnog rješenja, a mi Vam opremu dostavljamo na Vašu lokaciju i plaćate je na mjesečnoj bazi.

print solution rješenja
mobile solution rješenja

Mobile Solution

Mnogi se poslovi odvijaju u pokretu ili izvan radnog mjesta. Stoga, sve više koristimo mobilne uređaje u poslovanju.  Trebamo se zapitati:

  • Koristimo li adekvatne mobilne uređaje za obavljanje poslova?
  • Gospodarimo li optimalno tom opremom?
  • Jesu li Vaši mobilni uređaji potencijalna opasnost Vašem informacijskom sustavu jer putem njih pristupamo određenim servisima?
  • Upravljamo li tim uređajima?
  • Kako rješavamo problem kvarova i šteta na tim uređajima?

Ako ste imali poteškoća prilikom odgovaranja na prethodna pitanja, onda je krajnje vrijeme da prepustite tu brigu profesionalnom i dobro organiziranom poslovnom sustavu. Mobilna je oprema sastavni dio informacijskog sustava te se stoga tako treba i tretirati. Uz Mobile solution, nudimo Vam kompletno i kvalitetno rješenje.

IT as a service

Iznajmite kompletan IT sustav!

Uz mogućnost mjesečnog najma, pružamo Vam instalaciju i održavanje infrastrukturne opremu, Cloud resursa, mrežne opreme, personalne opreme, uz potrebnu programsku podršku i rješenja.

it as a service rješenja
Scroll to Top
× WhatsApp