O nama

IT izvrsnost na dohvat ruke!

Expert i4next d.o.o. je informatička tvrtka specijalizirana za područje IT outsourcinga. Omogućujemo Vam profesionalno savjetovanje, nabavu vrhunske opreme po prihvatljivoj cijeni, instaliranje i održavanje sustava te programsku podršku za Vaše poslovanje, kao i integraciju u poslovne procese Vaše tvrtke. Sve navedene usluge nudimo kroz model mjesečnog plaćanja jer usko surađujemo s našom sestrinskom tvrtkom i4next leasing Croatia d.o.o. koja se bavi leasingom informatičke opreme.

Vjerujemo da bi informacijski sustav trebao biti podrška u poslovanju, a ne opterećenje za tvrtku. Mora biti isplativ te pomoći u unaprjeđenju poslovanja, konkurentnosti i racionalizaciji troškova. Kontinuirano pratimo razvoj tehnologije te potrebe klijenata i tržišta. Svakodnevno radimo na razvoju novih proizvoda kako bismo Vam omogućili dodatne opcije i pogodnosti.

Nudimo rješenje prilagođeno Vašim potrebama, a težimo ravnopravnoj suradnji i dugoročnom partnerskom odnosu s klijentima.

Tvrtka i4next leasing posluje još od 2006. godine, a Expert i4next osnovan je nešto kasnije, s ciljem pružanja apsolutne podrške našim klijentima na području IT sustava. Danas je Expert i4next integriran u sve segmente tržišta sa širokim iskustvom u planiranju i izgradnji informacijskih sustava. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, stoga nudimo savjete i rješenja, optimalna i prilagođena Vašim potrebama i mogućnostima.

Naše iskustvo u cjeloživotnom praćenju rada različitih informacijskih sustava pruža nam teoretsko i praktično znanje. Zahvaljujući tome možemo sa sigurnošću procijeniti koje je najbolje rješenje za Vas.

Projektirajući rješenje u kontekst stavljamo financijsku sliku klijenta, poslovnu kritičnost pojedinog dijela sustava te poslovne procese tvrtke, nivo potrebne reprezentativnosti i sigurnosti, vrstu podataka i optimalan način osiguravanja podataka. Ovakav pristup je nužan, s obzirom da Vam nudimo korištenje sustava uz mjesečnu naknadu, rizik uspješnosti Vašeg poslovanja je i naš rizik.

podrška expert i4next

Opće informacije

IME TVRTKE:

Društvo Expert i4next d.o.o.

SJEDIŠTE:

Av. V. Holjevca 20, Zagreb, 10 000

SUDSKI REGISTAR:

Trgovački sud u Zagrebu

BROJ REGISTRA:

Tt – 17/19350-4

ČLANOVI UPRAVE:

Ivana Ćutić, direktor & Dario Margetić, direktor

MBS:

081099831

TEMELJNI KAPITAL DRUŠTVA:

2.654,33 eur, uplaćen je u cijelosti

BANKOVNI RAČUN:

Zagrebačka banka, IBAN: HR3023600001102618133

Ako želite saznati više o nama i našoj partnerskoj tvrtki, posjetite web stranicu i4next d.o.o.

Scroll to Top
× WhatsApp