Pravne informacije

PRAVNE INFORMACIJE

www.expert-i4next.hr je internetska stranica u vlasništvu Expert i4next d.o.o.-a.

OIB: 32651779055

MBS:  081099831

sa sjedištem na adresi: Av. V. Holjevca 20, Zagreb, 10 000

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

Kontakt telefon: +385 1 6195 109

Adresa e-pošte: info@expert-i4next.hr

AUTORSKA PRAVA

Na ovoj internetskoj stranici svi objavljeni materijali, fotografije,  grafički dizajn i drugo, predmet su autorskih prava Expert i4next d.o.o. Nijedan dio internetske stranice, uključujući i sadržaj stranice, ne smije se ni na koji način kopirati, reproducirati ili upotrebljavati bez izričite pismene suglasnosti Expert i4next d.o.o.-a. Prema Zakonu o autorskim i srodnim pravima, pristup internetskoj stranici ne predstavlja dozvolu za uporabu informativnih materijala, fotografija, grafičkog dizajna i drugih sadržaja objavljenih na internetskoj stranici.

OPĆENITO

Društvo Expert i4next d.o.o. , Av. V. Holjevca 20, Zagreb, 10 000, OIB: 32651779055, Kontakt: +385 1 6195 109, web: www.expert-i4next.hr, e-mail: info@expert-i4next.hr u daljnjem tekstu Vlasnik stranice.

Fizička ili pravna osoba koja izvan bilo kakve djelatnosti pošalje upit za proizvod ili uslugu posredstvom usluga web stranice/kataloga prisutnih na web stranici www.expert-i4next.hr, u daljnjem tekstu Posjetitelj stranice

Vlasnik stranice prisustvom Internet stranice www.expert-i4next.hr nastupa u svoje ime.

Ova web stranica sadrži informacije o proizvodima i uslugama društva Expert i4next d.o.o. te služi kao elektronička stranica i web katalog.

FOTOGRAFIJE I DOSTUPNOST, TE OPISI PROIZVODA PREDSTAVLJENIH NA WEB STRANICI I WEB KATALOGU

Glavna obilježja robe: proizvodi i usluge su prikazani opisno za svaki proizvod zasebno, uz  prikaz pomoću fotografija, te opisa artikla.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet upita. Vlasnik stranice posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka, kao i radi naknadnih nadogradnji software-a. U skladu s time Vlasnik stranice ne može jamčiti potpunu suglasnost boja proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora. U slučaju navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Proizvodi i usluge koje je moguće kupiti postavljeni su na internetskoj stranici, a uz svaki prikazani proizvod navedeni su podaci o njegovoj specifikaciji kao i cijena iskazana s PDV-om. Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na i4next.hr podložni su greškama u razvojnom kodu, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima te tipografskim pogreškama i sl.

Podaci o proizvodima na www.expert-i4next.hr sačinjeni su temeljem naše baze podataka.

Zbog velikog broja upita koje se istovremeno predaju na www.expert-i4next.hr, može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem u skladištu ili poslovnici. Podaci o dostupnosti se osvježuju svakih 120 min. Moguće je da ukoliko je malo artikala na skladištu da su rezervirani ili nedostupni za isporuku.

SLANJE UPITA

Upit za određeni proizvod šalje se klikom na gumb “ZATRAŽITE PONUDU” na web katalogu.

Ispod svakog artikla postoji opcija „ZATRAŽITE PONUDU“. Kada kliknete na navedenu opciju od upita se može odustati na stranci ili ispuniti obrazac za ponudu.

Ukoliko ste zainteresirani za određeni artikl možete navesti ime i šifru artikla iz web kataloga.

CIJENE PROIZVODA

Svi proizvodi izraženi su cijenom u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, euro (eur) s uključenim PDV-om.

Scroll to Top
× WhatsApp